Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Granviks Herrgård

Granviks Herrgård 12 km norr om Karlsborg är en unik anläggning, som har utvecklats till ett centrum för aktiviteter året runt i Tiveden och på Vättern. Vacker beläget alldeles intill Vättern och skärgården. Här finns något för alla; en underbar miljö att ströva i, avstamp för spännande överlevnadskurser och äventyr i Sveriges Överlevnadscenters regi; hårda nappatag med Vätterns storlaxar och mycket, mycket mer.

Under sommarsäsongen badar du i Vättern från "vår egen" badstrand. Vi arrangerar även bryggdans och pubkvällar samt båtturer i Vätterns skärgård. Vi kan också ordna guidade turer i Tiveden - även till häst. Året runt finns dessutom möjlighet att bastubada i Ivan, den sibiriska bastun.

Granviks Herrgård har ett bra läge om du vill tillbringa några dagar med fiske i Tiveden eller Vättern. Trollingbåt med skeppare finns att hyra. Gästhamn med sjösättningsramp, husvagnscamping, stugor att hyra och vandrarhem finns tillgängliga året runt.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!