Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Best Western Karlshamn

Best Western Karlshamn finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från E22. Du har direkt tillgång till hela Europa och även nära till Karlshamns vackra skärgård med många vackra öar som är tillgängliga via härliga skärgårdsturer. På hotellet finns även en lunch och à la carte-restaurang som serverar mat varje dag i veckan. I sportbaren visas de flesta matcherna och även annan eventunderhållning.

Njut av god mat och dryck i trevliga restaurang Ankaret. Här erbjuds vällagad svensk mat med noga utvalda råvaror av högsta kvalité. Varje dag serveras en generös och nyttig frukostbuffé. Alla vardagar erbjuds dessutom deras omtalade lunchbuffé till både gäster och externa besökare. På kvällen kan du beställa från à la carte-menyn som erbjuder något för alla smaker.

När du kliver innanför dörrarna lämnar du vardagen för en stund och tänker bortom dina rutiner. Njut av värmande bad och ångande bastu eller varför inte unna dig en välgörande behandling. Här anpassas alla behandlingar efter dina behov oavsett om det gäller ansikte, kropp eller massage. Öppet i spa:et alla dagar mellan kl 08.00-20.00. Det går bra att boka spaentré och spabehandlingar utan att bo på hotellet.
Tel: 0454-58 87 00
Epost: [email protected]

Tillåtet med hund på hotellet mot en kostnad på 200 kr/vistelse som betalas på plats. OBS! Ring innan bokning för att säkerställa att det finns tillgängliga rum som tillåter hund.

Deras konferensrum är utrustade med allt från blädderblock till modern teknik. Detta gör att du kan fokusera på innehållet snarare än på utrustningen. De ser också till att deltagarna behåller sin energi genom att servera allt från lätta snacks till fulla måltider. Best Western Karlshamn kan ha konferenser för upp till 100 deltagare.

Cyklar finns för utlåning till bokade gäster.

ScandicSvanen

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!