Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 011 st

Hotel Carlshamn

First Hotel Carlshamn är ett hotell som förenar internationell utstrålning med äkta stadshotellcharm. Rummen är högklassigt inredda, en del med havsutsikt, och det finns fem sviter med bubbelbad och minibar. Alla rum har kabel-TV med filmkanaler, byxpress och hårtork. Hotellet har även 4 handikappanpassade rum.

Vi har en uppskattad rekreationsavdelning med bastu och ett litet gym, men vi föreslår att du också passar på att uppleva vårt vackra Blekinge när du är här. Under sommarhalvåret har vi till exempel en rad förmånliga golfpaket att erbjuda.

Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från vår restaurang Karlmans och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.

Vägbeskrivning
Från E:22an åker ni mot Karlshamns centrum, följ skyltar centrum. När ni närmar er centrum står det skyltat "Hotel Carlshamn".

GPS: N 56° 10’ 5 E 14° 51’ 44 .

First HotelsVisita

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!