Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 460 st

Hotell Bode

Pris per person från 218:-

Skicka e-post

Hotell Bode

0454-315 00

Södra Fogdelyckegatan 28
374 36 Karlshamn

Hotell Bode är ett litet mysigt familjeägt hotell som ligger centralt i Karlshamn. Rummen är nyrenoverade i 50-talsstil och har tv med dvd, gratis trådlöst internet, skrivbord, fåtöljer och WC. Alla rummen har även text-tv med 10 kanaler. Sköna sängar, ett litet bord eller skrivbord och en eller två fåtöljer finns också på varje rum. Ljusa färger pryder väggarna och ger ett harmoniskt gammaldags intryck. På rummen är det rent och fräscht med gammaldags bäddning med över- och under lakan.

Hotellägenhet finns också för den stora familjen eller för företaget. Det är fördelat på 2 rum och kök med wc/dusch.

Hotellet byggdes 1958 och har inretts efter 50-tals stil. Gamla bilder på Karlshamn pryder väggarna i korridoren och lobbyn. Receptionsdisken är klädd i 50-tals vinröd skinnimitation och ovanpå disken står en fungerande svart bakelit telefon. Bode Hotell har gjort allt för att behålla ett gammaldags intryck!

Välkomna !

Vägbeskrivning
Från E22:an: Vid avfart EXIT 51 , sväng av mot Karlshamns centrum. I rondellen kör rakt fram mot Karlshamn centrum. Sväng vänster in på Hinseleden, fortsätt 700m. Tag vänster efter tunneln, vid trafiklyset. Tag första höger, fortsätt 100m, Hotellet på höger sida.

GPS: N 56° 10’ 18 E 14° 51’ 37 .

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!