Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 093 st

First Hotel Statt

First Hotel Statt är beläget i hjärtat av Karlskrona och är ett klassiskt stadshotell från förra sekelskiftet. Hotellets eleganta arkitektur och vackra proportioner gör det till en idealisk mötesplats för konferenser, affärsresande och för dig som reser privat. Vi har över 100 rum och en konferenskapacitet på upp till 430 deltagare.
Hotellet ligger mitt i centrum med allt du behöver rätt runt hörnet. Shopping, skärgården med skärgårdsbåtarna, barer, bowling, bio, gym, museer och restauranger finns på bekvämt avstånd när du känner för att aktivera dig och utforska vad denna vackra hamnstad vid Östersjön har att erbjuda.
På First Hotel Statt finner du en populär nattklubb och en engelsk pub & restaurang med god mat och ett stort urval av öl och whisky. För den som gärna vill svinga klubban och slå ett par bollar ligger det tre golfbanor inom en 18 km-radie från hotellet.
Hjärtligt välkommen till First Hotel Statt i Karlskrona.

First HotelsVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!