Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Best Western Gustaf Fröding

Härliga Karlstads största konferens- och semesterhotell där personlig service, glädje och hemkänsla är högsta prioritet. Vi erbjuder 160 rum och sviter av hög standard. Alla rum är rökfria och Svanenmärkta. I lobbyn bjuds alla våra hotellgäster på kaffe och te. Njut även av vår stora härliga frukostbuffé efter en god natts sömn.

Välkommen in i värmen på Best Western Gustaf Fröding!

På sommaren förvandlas Best Western Gustaf Fröding till ett semester paradis med uppvärmd utomhus pool, poolbar, lekrum och olika utomhus aktiviteter. Vi är ett djurvänligt hotell så ta med husdjuret på semestern.

Som gäst hos oss har du fri tillgång till vår relaxavdelning med utomhus jacuzzi, bastu och minigym. Lägg därtill fri tillgång till internet samt våra populära sportkanaler – några skäl till att hotellet blivit en favorit hos många av våra återkommande gäster.

Hotellet har en stor fri parkering, egen vinkällare och en trivsam restaurang som bjuder på riktigt god mat och dryck. Den gemytliga vinkällaren i urberget kan bokas för passande ändamål, såsom vinprovningar och middagar med levande ljus. Vi har 24 timmars service i receptionen så vi är tillgängliga för din skull dygnet runt.

Hotellet är högt beläget strax norr om Karlstad centrum (3 km) och har både grönområden och golfbanor nära till hands.

Vägbeskrivning
Beläget centralt i Karlstad med närhet till natur och kultur. Hotellet ligget vid avfarten E18/Rv 63 mot Ludvika/Filipstad.

Best WesternSvanenVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!