Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 754 st

Clarion Hotel Plaza

Clarion Hotel Plaza är ett affärs– och nöjeshotell med en gästvänlighet utöver det vanliga. Hotellet ligger centralt vid centralstationen, nära både shopping och sevärdheter.

Clarion Hotel Plaza är det hotell i Karlstad som har det största utbudet av restauranger, barer, nattklubb och avkopplingsmöjligheter och är mycket populärt även bland lokalbefolkningen.

Hotellet har 131 rum. Samtliga är utrustade med dusch, wc, kabel-TV, telefon, byxpress, minibar, hårtork och trådlös internetuppkoppling. Stora delar av hotellets rum år inredda i genuin 1800-tals miljö. Här finns gott om utrymme för arbete och avkoppling.

Clarion Hotel Plaza erbjuder konferenser i en personlig, exklusiv miljö där du inte känner dig som en i mängden. Hotellets specialitet är mindre grupper från 5-50 personer men tillsammans med samarbetspartnern Scalateatern kan konferenser upp till 400 arrangeras.

I vindsvåningen från 1800-talet får ni en kreativ konferensmiljö i en atmosfär utöver det vanliga. På entréplanet finns exklusiva lokaler i det gamla sekelskifteshuset med högt i tak och stuckatur. Samtliga konferenslokaler erbjuder möjlighet till trådlös Internetuppkoppling.

Om ni i anslutning till konferensen vill ha ett kringarrangemang kan vi tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda ett 40-tal aktiviteter så som flottfärd på Klarälven, vinprovning, chokladprovning, rib-båtfärd, kockaktivitet mm

Choice HotelsVisita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!