Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Hotel Statt Katrineholm

Pris per person från 608:-

Gäller dubbelrum helg.

Med 92 hotellrum, pub, restaurang, festvåning och stort nöjesutbud erbjuder vi ett fullservicekoncept tillsammans med vårt konferenscenter Safiren. Golfpaket, shoppingspaket, konferenspaket – vi har det du behöver.

Hotel Statt i Katrineholm har lånat sin glans från många epoker. Här finns elegansen från sekelskiftets arkitektur. Här finns värmen från femtiotalets genuina stadshotell, och såklart nutidens effektivitet och stilrenhet.

Resultatet är ett personligt hotell för konferensgästen, affärsresenären, weekendgästen och den som söker det lilla extra. Hit är du alltid välkommen, vare sig det är vardag eller fest.

Hotellrum
Vi har 92 rum, fördelat på enkelrum, dubbelrum och VIP-rum med jacuzzi. Trådlöst internet täcker hela hotellet.

Restaurang

Frukost Här finns småvarmt och kallskuret – allt serverat på en frukostbuffé i en skön atmosfär. Om du har några allergier så hör gärna av dig innan så vi kan förbereda det lilla extra även för dig! Restaurang Pub Statt har öppet kvällstid måndag-lördag och serverar även lunch vardagar. Under vecka 26-32, när vår lunch och a la carterestaurang inte är öppen, rekommenderar vi gärna närliggande restauranger och såklart vår pärla Stora Djulö Herrgård som vi själva driver vid vackra Djulösjön.

Vägbeskrivning
Vi finns mitt i Sveriges Lustgård – Katrineholm endast 50 meter från järnvägsstationen

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!