Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Hotell Meteorologen

Beläget mitt i Riksgränsen, i direkt anslutning till hotellet, ligger Meteorologen Ski Lodge i det gamla tullhuset som efter en varsam renovering har blivit en ombonad och mysig ski lodge.

Meteorologen har 14 rum av varierande storlek. Totalt finns det 28 bäddar fördelade mellan ett kakelugnsrum, två mindre enkelrum, tre mindre dubbelrum med våningssäng samt åtta stora dubbelrum.

Varje rum har sin egen karaktär och inredning. Några av rummen har utsikt över Riksgränsfjällets backar och vissa rum har en luftig vy över sjön Vassijaure och de norska fjälltopparna. Samtliga rum har en hög komfortnivå med bland annat Hästens sängar.

I kakelugnsrummet har vi behållit så mycket som möjligt av husets ursprung. Här kan du somna till ett gemytligt sprakande från den gamla kakelugnen av 1903 års modell!

Meteorologens matsal erbjuder en trevlig och personlig miljö där alla kan känna sig välkomna. Förutom alla de intryck fjällvärlden ger dig som gäst är vår målsättning att erbjuda en upplevelse utöver det vanliga när det gäller smak och service. Meteorologens matsal har 28 sittplatser.

Visita

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!