Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Best Western Hotel Scheele

I det natursköna Västra Mälardalen, bara 1,5 timme från Stockholm, finner du Best Western Hotel Scheele.  Det är hos oss du får den goda sömnen, konfererar i välutrustade lokaler, idrottar på det närliggande sportfältet och njuter av den vällagade maten från vårt kök.

Best Western Hotel Scheele är ett professionellt affärs- och konferenshotell centralt beläget i Sverige, bara 1,5 timmes resa från Stockholm i det natursköna Mälardalen. Här finner du allt du kan förvänta dig av ett modernt hotell: trivsamma rum, effektiva utrymmen för arbete och avkoppling, god mat och trevlig personal.

Gott om plats för många!
109 välutrustade rum med god sovkomfort, alla med sängar från Hästens. Dusch/bad, telefon, TV, radio och trådlöst internet på samtliga rum. Som gäst hos oss har du tillgång till ett motionsrum, solarium och bastu. Varje morgon doftar det nybakat bröd från vår frukostmatsal. Det är här som du får den bästa starten på en ny dag!

Suite 2000 - Lite lyx i tillvaron!
Vår stora svit som består av 2 rum och egen relaxavdening med både jacuzzi och bastu. Passar perfekt för bröllopsnätter, fördrinkar eller helt enkelt bara lite lyx!

Restaurang
På menyn finns allt för den fina middagen, samtidigt som den passar bra till den som bara är sugen på något litet gott. För idrottaren lagar vi rejäla portioner av husmanskost.

Födelsedagskalas och andra jubileum
Är ni inte fler än sexhundra personer passar vi perfekt för middagar och festligheter. Vi har många års erfarenhet av större arrangemang, allt från tjusiga galamiddagar till vilda 30-årsfester!

Hotellet ägs av Norlandia Hotels & Resorts och ingår i Best Western.

Best Western

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!