Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

First Hotell Kramm

Många väljer oss för vårt centrala läge. Centralt i världsarvet Höga Kusten och centralt i Kramfors. Bara ett stenkast från järnvägsstationen och ytterligare något från Kramfors centrum. De flesta bor hos oss för att vi bryr oss om våra gäster lite extra. Här är de alltid i centrum, redan första gången de bor här. Vi tror att vår omtanke är anledningen till att vi har ovanligt många stamgäster. Bor man där det är lugnt, charmigt, hemtrevligt och personligt vill man gärna komma tillbaka. Så är det här hos oss på First Hotel Kramm.

Vi har den goda smaken att basera våra rätter med de bästa råvarorna. Låter man sedan ett gäng erkänt duktiga och kreativa kockar förädla dessa och skapa en variationsrik meny med norrländska och internationella influenser är resultatet givet. Vi är kända vida omkring för vår breda, varierande och årstidsanpassade meny. Men även för vår personliga service, som gör det kulinariska besöket till en oförglömlig helhetsupplevelse.

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!