Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Kurs Pater Noster

9 dubbelrum med hotellstandard, samtliga med havsutsikt. Pensionatet är under sommartid öppet vid bra väderlek, ring alltid för information om öppettider samt bokning.

Vi kan även arrangera båttransport till och från Pater Noster vid förbokning med avfärd från koön eller Marstrand.

Boende
I de gamla Fyrvaktarbostäderna och i Bagarstugan erbjuder vi 9 nyrenoverade dubbelrum med havsutsikt.

Matsalen
I vår högklassiga restaurang tar vi emot upp till 30 gäster och serverar middags bufféer och à la carte efter bokning och önskemål. Det är även här du blir serverad när du bokat helpension i samband med boende, för övriga gäster öppnar matsalen kl 18:00, bokning är obligatorisk.

Stenkällaren
I denna anrika men totalrenoverade matkällare bjuder vi på smakupplevlser utöver det vanliga med utsikt över västerhavet.

Transport
Resvägen till Pater Noster sker på - eller ovan - havet. Transport kan erbjudas, efter beställning, med båt eller helikopter ifrån Marstrandsön eller Rönnäng i första hand, självklart ordnar vi transport efter era önskemål och föresättningar.

Aktiviteter
Vi befinner oss mitt ute i havet bland paternoster skären och för att kunna njuta av dess skatter ordnar vi äventyr utöver det vanliga såsom havsfiske- och hummerfisketurer. Kontakta oss för prisförslag och mer information.

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!