Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Marstrands Havshotell

Pris per rum från 900:-

Gäller dubbelrum.

Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du lugnet, det närodlade och färskfiskade, ett salt spa med många pooler och behandlingar, 98 rum och prisvärda paket för kvällar, helger och högtider. Dessutom närhet till hav och häll på världens västligaste uteservering.

Kom hit. Lämna väskorna på rummet. Åk över till Marstrandsön. Promenera omkring utan något mål. Fundera på hur livet sett ut här genom åren. Västerhavet är en krävande granne som ständigt växlar temperament. När det gör ont i kinderna är det dags att komma tillbaka till hotellet. Här möter du den andra sidan av Marstrand.

Marstrands Havshotell är öppet året runt och tillgängligt för alla. Av våra 98 rum har vi 9 handikappanpassade rum (varav 6 är byggda med ett anslutande för den som vill boka sammanhängande rum), 40 av våra rum är anpassade för allergiker och vi har även rum för dig som har hund. Hela hotellet är rökfritt och stökfritt.

Svanen

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!