Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Best Western Hotell Halland

Med gångavstånd till det mesta i Kungsbacka ligger ett av Göteborgs ”närmsta” hotell med endast 20 minuter till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn.

Vi är en perfekt utgångspunkt med parker, golfbanor och stränder precis runt hörnet. Shoppingstaden Kungsbacka har också Kungsmässan, ett prisbelönt shoppingcenter beläget på gångavstånd. Några steg till tar er till Freeport, en av Sveriges största outlets.

Vi har 63 rum och 122 bäddar på hotellet varav nästan alla är nyrenoverade i smakfull nordisk design. I våra nya rum kan du vila ut i sköna DUX-sängar, koppla av framför flatscreen-TV och förströ dig med att surfa fritt på Internet. I alla våra rum finns möjlighet att koka kaffe eller te om du blir sugen.

Vi skapar inramningen för en trivsam vistelse. Vare sig du övernattar i jobb, är på konferens eller semestrar med familjen. Med närheten till grönområden, salta bad, golf, fantastisk shopping, simhall, bus på Liseberg med mera, är Best Western Hotell Halland den ypperliga utgångspunkten för den perfekta familjesemestern. Tio av våra rum är dessutom familjerum för upp till fyra personer.

Våra rum är 100% rökfria och vi arbetar kontinuerligt med miljöfrågor och är miljömärkta med Svanen.

Best WesternSvanenVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!