Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Trulsgården - Ekologiskt hotell och konferens

Pris per rum 850:-

Ekologisk frukost ingår.

Trulsgården erbjuder ett mysigt boende med bed & breakfast i gammal och avslappnad gårdsmiljö mittemellan mysiga Laholm och badparadiset Mellbystrand.

Ditt rum är ditt tillfälliga hem hos oss. Våra nio rum är rökfria och väl genomtänkta med noga utvalda material, färger och inredningsdetaljer. Alla våra rum är nyrenoverade och har dusch och toalett, TV och trådlöst internet ingår.

Njut av vår härliga ekologiska frukostbuffé, ta en skön promenad längs Lagan eller hyr en cykel och ta dig ner till havet för att njuta av Sveriges längsta sandstrand, Mellbystrand.

I slutet av 1800-talet byggdes fattighuset i Trulstorp utanför Laholm. I samma byggnad, ett sekel senare, kan vi nu erbjuda ett ombonat och mysigt bed & breakfast. Känslan och själen från förr har vi bevarat genom att varsamt renovera gården till ett modernt ekologiskt boende.

Ni finner Trulsgården mellan Mellbystrand och Laholm endast 500 meter från Lagan.
Väljer ni tåget stiger ni av på Laholms järnvägsstation endast 300 m bort. Alla gäster som väljer tåget hyr cykel gratis under vistelsen hos oss!

Varmt välkomna till Trulsgården!

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!