Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 137 st

Lannalodge

Lannalodge är en privat golfanläggning och rankas som en av Sveriges bästa golfresorts.
Vi erbjuder en vacker, välbyggd och variationsrik 18-håls parkbana med modern arkitektur. Det är nära till både utslag och inspel och efter 9-hål kommer du in till klubbhuset. Lannalodge har blivit mycket omtyckt för sin sköna, avslappnande atmosfär och sitt kompletta utbud.

Vi älskar aktiviteter!
Med vårt läge vid Kilsbergens fot har vi en mängd aktiviteter som vi erbjuder.
I direkt närhet till oss finns en teknikbana för Mountainbike samt slingor som tar dig upp i Kilsbergen. I vår relaxavdelning kan du njuta av en lugn och skön miljö med en jacuzzi på balkongen.
Vi har två padelbanor där du kan testa den populära nykomlingen inom racketsport.

Ni får inte heller missa vårt helt nyöppnade ActionLodge – här finner ni bl.a. bowlingbanor, shuffleboard, Dart och Indoor golf.

Allt med en hög kvalité på finish och underhåll. Vår strävan är alltid att ge våra gäster förstklassig service och mat av hög kvalité.
Anläggningen är öppen året om. Ni finner oss endast 15 minuter utanför Örebro.

Våra aktiviteter finns till för alla. Oavsett om du är konferensgäst, golfspelare, boende eller dagsbesökare. Alla har möjlighet att boka och nyttja de aktiviteter som vi erbjuder.

Välkomna!

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!