Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Pris per person från 595:-

I hjärtat av Dalarna, ligger Quality Spa & Resort Dalecarlia. Högt på en höjd med fantastisk vy mot Siljan är det en plats att finna inspiration och ro på. Spa & relaxavdelning, högklassiga kök och med en charmig blandning av gammalt och nytt. Välkommen!

Hos oss njuter du av avstressande behandlingar, ett högklassigt kök och inspirerande vyer oavsett om du är här för möten eller personliga upplevelse. Hotellet är vackert inhyst med genuina trädetaljer och panoramafönster som tar tillvara på den unika utsikten. 1995 invigdes vårt spa som ett av dem första i Sverige. Idag är det mycket uppskattat och välbesökt. Här erbjuds bland annat proffsiga behandlingar, gym, pool, bastu och utomhus jacuzzi.

Tällberg och Quality Spa & Resort Dalecarlia har under åren blivit ett populärt konferenshotell och ett mycket uppskattat turisthotell. I köket hittar vi hotellets hjärta, där strävar de hela tiden efter att utveckla nya spännande smakkombinationer. Det gör de genom att använda inslag av lokalproducerade råvaror samt säsongsanpassa menyn för bästa kvalité. Välkommen in till restaurangen att se när kockarna tillagar er måltid.

Vintertid som sommartid är Tällberg riktigt vackert. Det kulliga landskapet inbjuder till härliga promenader i ett pittoreskt och genuint samhälle. Kurbitsar, dalahästar och de röda stugorna är en självklarhet hos oss. Längdskidspår och promenadstråk finns i närheten och hamnen inbjuder alltid till njutning. Perfekt utgångsläge för att ta dig runt i Dalarna för dagens alla möten eller nöjen. Hotellet har 96 rum och 10 konferenslokaler med kapacitet för 180 personer i vår största lokal.

Bekväma rum, från sviter till timrade rum i folkloristiks svit. Den genuina men ändå moderna miljön hotellet besitter förgylls av ett personligt bemötande från all vår personal.

Populära resmål så som Dalhalla, Zornmuseet eller varför inte någon av de tre barnparkerna, inbjuder året om till besök och sätter guldkant på många vistelser varje år.

96 rum totalt – 200 bäddar
80 rum i huvudbyggnaden
72 dubbelrum (varv 14 i Allégården)
5 sviter
3 enkel (varav 2 i Allégården)

Choice HotelsVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!