Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Scandic Foresta

Det dramatiska läget är Scandic Forestas styrka, kombinationen av skärgård och den omedelbara närheten till Stockholm. Här har åtskilliga celebriteter och personligheter samlats genom decennierna. Några av våra mest kända gäster är Greta Garbo, Josephine Baker, Eartha Kitt, Beatles, Rolling Stones och Tom Jones.

Läget är oöverträffat – nära till världens vackraste skärgård, egen brygga och Millesgården som granne. Stockholms city med sitt stora utbud finns inom nära räckhåll. Resan till och från Arlanda tar bara någon halvtimme.

Varje rum är en liten upplevelse i sig. Vid den senaste renoveringen har uteslutande blonda trä- och naturmaterial använts. Resultatet är en vacker kombination av skandinavisk design.

Scandic Foresta är på många sätt en festernas boning. Restaurangen har panoramafönster mot vattnet och staden. Millessalen och flera andra lokaler kan dukas till sluten bankett för upp till 350 personer. För den mindre festen kan vi erbjuda ett mycket speciellt tornrum.

À la carte och solnedgång
Den som söker avkoppling, frisk luft och bekvämligheter kan avnjuta solnedgången på någon av våra terrasser, och den som önskar en måltid eller en drink är välkommen till vår a la carté som är öppen varje kväll året runt. Vår närmaste granne är Millesgården, där du dagtid kan beskåda många av Carl Milles världsberömda skulpturer. Kom gärna med egen båt, vi har egen brygga.

ScandicSvanenVisita

Dela:

Vidbynäs Gård
SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!