Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Thorskogs Slott

Thorskogs Slott ligger 30 minuter norr om Göteborg i en underbar engelsk park med trolsk urskog som granne. Med vackra rum, stiliga salonger, sagolik mat, värdskap i världsklass och guldkant på tillvaron.
Vi anordnar annorlunda konferenser, storslagna bröllop, fantastiska fester och härliga weekendpaket.

I samma ögonblick som ni checkar in checkar ni också ut från vardagens plikter och monotoni. Här finns både rum för att ägna sig åt varandra och att sysselsätta sig med aktiviteter som normalt varken får plats i kalendern eller på den mentala kartan.

Både personalens omtänksamma service och de vackert inredda rummen men det faktum att vår restaurang är utvald av såväl White Guide som Smaka på Västsverige är alla anledningar att trivas och slottets kockar och sommelierer står i givakt för att era smaklökar ska göra detsamma. Alla sinnen får verkligen sitt och ni kommer ha svårt att räkna alla intryck från det att morgonsolens första strålar letar sig in bland träden i den lummiga parken tills mörkret sänker sig över slottstaket och de sista kandelabrarna blåses ut i salongerna.

40 rum varav 9 sviter, 9 enkel- och 22 dubbelrum dvs totalt 71 bäddar.
6 matsalar och 7 konferenslokaler, maxkapacitet 110 personer i de största.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!