Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 456 st

First Hotel Linköping

First Hotel Linköping är beläget ett stenkast från Stora Torget, mittemot den vackra Slottsparken. Vi har ett flertal olika rumstyper, sviter och handikappanpassade rum att välja på. Stilen är modernism á la 2000-tal eller 50-tal. För våra konferensgäster har vi tre modernt utrustade möteslokaler för upp till 80 deltagare. Bilen parkerar du i vårt varmgarage med direkt ingång till hotellet.

Hotellet har två härliga terrasser: en takterrass i direkt anslutning till vår Relaxavdelning, som även rymmer en bastu. Här är våra gäster välkomna varje dag från kl 16.00 och för dig som hellre bastar privat kan du antingen hyra relaxavdelningen dagtid, eller bo i sviten med egen bastu. På vår sommarsoliga terrass i entréplan kan du avnjuta något gott från vår Bistro-meny.

Under vår- och höstsäsongen bjuder vi alla våra gäster på en enkel kvällsmåltid med soppa och smörgås måndag till torsdag.

Aktiviteter
För dig med spring i benen finns en squashbana på konferensvåningen, liksom ett solarium och en massagestol om du hellre vill slappna av en stund. Slappna av gör man med fördel också med en god bok i ”vardagsrummet”, vår lobby med sköna soffor och en sprakande brasa. En kort promenad tar dig till stadens attraktioner, såsom Gamla Linköping, Konsert & Kongress, Domkyrkan och Slottet. Linköpings centrum och dess butiker ligger nedåt gatan och närmaste golfklubb ligger bara 3 km bort.

Affärsresenärer
Vi har trådlös internetuppkoppling i hela hotellet och receptionen hjälper dig med kopiering, telefax, mm. Vi ger gärna förslag och tips på hur du får ut det mesta av din tid i Linköping, vare sig det gäller en hel mötesgrupp eller dig själv, när dagens arbete är avklarat.

Erbjudanden
Vi har en mängd olika paketerbjudanden, allt efter säsong. Håll utkik efter våra attraktiva familjepaket, såsom boende och biljetter till Astrid Lindgrens Värld eller Kolmårdens Djurpark. Vi har också bra erbjudanden till dig som spelar golf eller vill avnjuta en afton med Linköpings Symfoniorkester. På vår hemsida finner du information om vilka erbjudanden vi har just nu.

First HotelsVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!