Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Stångå Hotell

Pris per person från 795:-

Stångå Hotell är det prisvärda alternativet med hög standard och personlig service. Hotellet är centralt beläget med gångavstånd till allt vad Linköpings stadskärna har att erbjuda och endast 150 meter till resecentrum med tåg och bussar. För den som kommer med bil har vi fri parkering bredvid hotellet i mån av plats.

Våra rum
Hotellet har 41 rum. Alla rum är utrustade med badrum, vattenkokare, hårtork, takfläkt, parkettgolv och TV. Det finns tillgång till gratis trådlöst Internet. Varje morgon kan vår frukostbuffé avnjutas i vår matsal. Hotellet renoveras kontinuerligt och håller därför hög standard.

Linköping
Hotellet har fått sitt namn från Stångån som rinner genom Linköping. Utmed ån, som bara är ett par minuters gångväg från hotellet, finns vackra promenadstråk och även möjlighet att ta en tur med Kinda Kanal-båtarna. Det är också nära till evenemangsarenan Saab Arena, endast 7 minuters promenad. I centrum finns det affärer och gallerior med något för alla smaker och gott om mysiga restauranger.

Domkyrkan, vars siluett dominerar Linköpings stadsbild, är värd ett besök. För de små har Linköping mycket att erbjuda, inom gångavstånd finns simhallen med äventyrsbad och på sommaren Tinnerbäcksbadet. Med bil eller buss når man Busfabriken, ett stort inomhuslekland, Gamla Linköping, Vallamuseerna och Flygvapenmuseet. Hör gärna av er till oss för att få tips och hjälp med vad som finns att göra i Linköping med omnejd.

Varmt välkomna!
Önskar
Simon och Robert med personal

The Green KeyVisitaYour Hotel

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!