Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Toftaholm Herrgård

Välkommen till Toftaholm Herrgård, där gästen och den förstklassiga maten står i centrum. Herrgården ligger i en mycket vacker och lugn miljö på sjön Vidösterns strand. Ett stenkast från E4:an strax söder om Värnamo, med närhet till både glas- och möbelriket samt två fina golfanläggningar.

Den ligger rätt så nära om du räknar i kilometer, men lita på att det är långt från vardagen! Här ser tiden ut att ha stannat vid mitten av 1800-talet, men när du tittar lite närmare upptäcker du snart att vårt sagolika hotell är helt modernt och anpassat till dagens gäster. Våra gäster gillar nämligen såväl gammaldags gästfrihet som trådlös teknik, precis som vi gör. Så – slå upp dörren och stig in! Välkomnandet är lika varmt som våra sprakande brasor.

Här finns alla möjligheter till avkoppling, romantik, familjefester och konferens. Vinkällaren erbjuder upptäckarglädje, relaxavdelningen och vårt Eco-spa nere vid sjön lockar med skön avkoppling och de 45 charmiga och bekväma hotellrummen är alla individuellt inredda i klassisk herrgårdsstil. Vårt kök är ett av Smålands absolut bästa och vår gastronomi bygger på fyra hörnstenar. Maten, drycken, känslan och miljön. Herrgårdens vinlista uppdateras regelbundet och vår köksmästare strävar hela tiden efter att skapa nya himmelska kombinationer.

Vill du veta mer om Toftaholm Herrgård och vårt breda utbud, ring, maila eller besök oss så lovar vi att ta hand om dig på bästa sätt. Varmt välkomna!

Medlem av Countryside Hotels

Countryside HotelsThe Green KeyVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!