Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 851 st

Toftaholm Herrgård

Välkommen till Toftaholm Herrgård, där gästen och den förstklassiga maten står i centrum. Herrgården ligger i en mycket vacker och lugn miljö på sjön Vidösterns strand. Ett stenkast från E4:an strax söder om Värnamo, med närhet till både glas- och möbelriket samt två fina golfanläggningar.

I över 600 år har resande funnit natthärbärge, måltider, harmoni och tid till eftertanke här vid Vidösterns strand. Gustav Vasa, Vilhelm Moberg och Bruno Mathsson är några av gästerna som under årens lopp har njutit av både mat och gästfrihet på Toftaholm Herrgård.

Här finns alla möjligheter till avkoppling, romantik, familjefester och konferens. Vinkällaren erbjuder upptäckarglädje, relaxavdelningen lockar med skön avkoppling och de 45 charmiga och bekväma hotellrummen är alla individuellt inredda i klassisk herrgårdsstil. Vårt kök är ett av Smålands absolut bästa och vår gastronomi bygger på fyra hörnstenar. Maten, drycken, känslan och miljön. Herrgårdens vinlista uppdateras regelbundet och vår köksmästare och sommelier strävar hela tiden efter att skapa nya himmelska kombinationer.

Vill du veta mer om Toftaholm Herrgård och vårt breda utbud, ring, skriv, maila, faxa eller kom hit så lovar vi att ta hand om dig på bästa sätt. Varmt välkomna!

Medlem av Historic Hotels of Sweden.

Countryside HotelsThe Green KeyVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
MTR Express
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!