Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 460 st

Järvsöbadens Hotell

Det anrika hotellet har drivits av samma familj sedan starten 1905. Med sin personliga charm och hemtrevliga atmosfär upplever du här Hälsingland i en äkta genuin hotellmiljö. Alla rum är individuellt inredda och har god standard med personlig prägel. Järvsöbaden är omtyckt för sin utsökta mat och fina service. Här vårdas de bästa svenska och hälsingska mattraditionerna, ofta med bär och grönsaker från den egna trädgården. Ett måste är att smaka Järvsöbadens omtalade Smörgåsbord.

Mer att uppleva i Järvsö
För er som vill uppleva en kulturbygd finns vackra promenadstigar, Järvzoo djurparken i Järvsö med ”Rovdjurscentret De 5 Stora”, Stenegård med trädgård och konserter. Cykling i Järvsö Bergscykelpark, Lill-Babs caffär.

Sveriges största landsortskyrka ”Järvsö Kyrka” som ligger vackert på kyrkön mitt i Ljusnan. Allt inom gångavstånd. Här befinner du dig även i kärnan av Hälsingegårdarna som står vackert i landskapet som timmerslott, Järvsö Lin café i Förnebo och Karlsgården i Bondarv är ett par exempel

Vägbeskrivning
1 km från centrum väg 83. 17 km SO Ljusdal, 50 km NO Bollnäs.

Countryside HotelsVisita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!