Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

Stopet Hotell & Värdshus

Vi ligger i direkt anslutning till riksvägen 50 och med mycket goda parkerings möjligheter. Buss- och tågstation ligger mittemot och det är gångavstånd till alla affärer och de flesta företag.

Värdshusdelen med foajén, restaurangen och puben är totalrenoverad i början av 2010. I den ljusa inglasade restaurangen i modernt stuk serveras frukostbuffé, lunchbuffé samt a la carte till klockan 22.00 varje kväll. I puben med storbilds tv:n kan man bakåtlutad i sköna fåtöljer njuta av olycka sport evenemang med en café latte eller varför inte ett glas öl från det lokala och Sveriges största bryggeri Spendrups som ligger bara några hundra meter ifrån.

På somrarna och när vädret tillåter njuter man på den stora nyrenoverade terrassen som ligger upphöjd och med vacker utsikt över samhällets centrum.

Grängesberg ligger inbäddat i ett kuperat landskap med milsvida skogar, trolska vattendrag och glittrande sjöar och med mycket goda möjligheter till all slags friluftsliv. Vi ligger nära till flera familjevänliga badplatser, promenadleder, cykelvägar, go kart, paintball, ridning, fyrhjulingar, snöskotrar, etc. etc. Kontakta oss gärna för mera info.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!