Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 761 st

Vann Spa Hotell och Konferens

Pris per person från 995:-

Inkluderar rum, frukost och entré till spa.

Checka in. Andas ut. Vann är ett fyrstjärnigt hotell, miljöcertifierat och Svanenmärkt, med 151 dubbelrum och 5 sviter. Hotellet är vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjordens strand.

Med panoramafönster mot Gullmarsfjorden och sex pooler i olika former på insidan och två utomhuskällor har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. Utöver bad har du tre sorters bastu, relaxytor och ett stort urval tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland. Stora Tjärnen med sin svarta botten, mörkgrå väggar och indirekta belysning är en mystisk, lugn och vilsam miljö. Kliv ner i vattnet och släpp allt annat så känner du snart hur lätt du flyter. Vår vackra Fjordbastu vid strandkanten erbjuder möjlighet till dopp i havet året runt.

Restaurangen är stor och inbjudande, med generöst tilltagna fönster mot söder och väster. Från många av borden har du utsikt över Gullmarn och stranden nedanför hotellet. Restaurangen är kravmärkt och arbetar i stor utsträckning med lokala producenter. Vann har en egen bagare och konditor som dagligen förser hotellet med nybakt bröd och bakverk.

SvanenVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!