Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Comfort Hotel Malmö

Comfort Hotel Malmö är ett modernt och urbant city hotell som erbjuder effektiva lösningar. I Januari 2011 byggdes hotellet ut med 180 rum och har nu totalt 293 rum och är Malmös största hotell. Vi finns 200 m från City tunneln och Centralstationen, flygbussar och tåget till Köpenhamn. Inom några minuters promenad finns centrala Malmö med ett brett utbud av restauranger, kultur och shopping.

Rummen är smakfullt inredda med härliga Hilding sängar, Jetson fåtöljer och helkaklade badrum med dusch eller badkar. Vi erbjuder även ”compact living” i en del rum där ni kan bo upp till 4 personer i varje rum. Alla rum är utrustade med LED TV, telefon och trådlöst internet.

Vi kan även erbjuda våra gäster att träna kostnadsfritt i Malmös häftigaste gym. Boxningsringen står klar så det är bara till att kliva upp. Boxningshandskar och mittsar går att låna i receptionen.

I vår reception/bar som är öppen 24/7 säljer vi lättare rätter, sallader, sushi, baguetter och soppor samt diverse drycker. Baren håller öppet till kl 01.00.

Vi kan även erbjuda en flexibel och inspirerande mötesplats. Vår största konferenslokal rymmer upp till 80 personer i biosittning. Alla lokaler är utrustade med den senaste tekniken. Vår dagkonferens där det ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och lokal med vatten, godis och frukt kan ni boka från 304:-/pp ex moms.

För att ge dig som gäst en bra start på morgonen, bjuder vi på en frukost med flera ekologiska alternativ. Förläng helgen hos oss. Söndagar serverar vi frukost fram till kl. 12.00 och utcheckning fram till 18.00.

Välkommen till Comfort Hotel Malmö!

Choice Hotels

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!