Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 095 st

First Hotel Jörgen Kock

First Hotel Jörgen Kock ligger bekvämt, nära centralstationen och flygbussarna och det är 35 kilometer till Sturup. Det ligger inbäddat i ett lugnt och fridfullt område och lockar till sig både affärs- och nöjesresande. Köpenhamns flygplats, Kastrup, går enkelt att nå med öresundståget, som går från centralstationen endast 200 meter från hotellet.Tycker man om att spela golf, ska man ta sig till Sofiedals Golfklubb.

First Hotel Jörgen Kock erbjuder lättare måltider och smörgåsar i baren. Sätt dig ner och koppla av framför den öppna brasan.
Dra dig tillbaka i ett välinrett rum, vars bekvämligheter kommer att få dig att må bra och hjälpa dig att slappna av. Varje rum är utformat med omtanke och eftertanke för att få gästerna att känna sig hemma.

Gäster kommer att uppskatta den personliga och tillmötesgående servicen. Personalen tillmötesgår gästernas önskemål på ett effektivt sätt.

First Hotels

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!