Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 076 st

Grand Hotel Garden

Pris per person från 500:-

Det eleganta Grand Hotel Garden ligger i hjärtat av Malmö. Oavsett om det handlar om affärer, avkoppling eller nöje, är vi på hotellet för dig som värdesätter kvalitet och bekvämlighet. Varför inte boka något av våra hotellpaket och till exempel njuta av en spahelg? Ett bord i vår restaurang är också ett utmärkt sätt att fira ett speciellt tillfälle!

Grand Hotel Garden sätter all kraft på att ge personlig service och hög kvalitet för alla kunder. Hotellets läge innebär att vi har god tillgång till konferenslokaler, en festvåning, spa och gym. Hålla möten, slappna av och träning med hotellet som din bekväma, förstklassiga bas.

Hotellet byggnad erbjuder 170 rum (möblerat med en personlig touch) och moderna konferensfaciliteter (upp till 60 deltagare). Grand Hotel Garden lobbybar är känd för sina bekväma buzz och internationell atmosfär.

Hotellet är idealiskt beläget på Baltzarsgatan i centrala Malmö. Butiker, kulturutbud, nöjeslokaler och Malmö centralstation (tåg, buss, flygbuss och tunnelbana tjänster) ligger alla inom gångavstånd. Möjligheterna är många, valet är ditt.

Besökare som anländer med bil bör parkera i Citygaraget, en av Malmös största offentliga parkeringsplatser. Den har 600 platser (över tre våningar) och direkt in till hotellet. Som gäst på Grand Hotel Garden, köp din biljett till ett kraftigt reducerat pris när du checkar in i receptionen.

Visita

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!