Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 643 st

Hilton Malmö City

Centralt beläget vid Triangel hittar du Hilton Malmö City, ett landmärke i Malmö med de karaktäristiska glashissarna som klättrar utanpå den 20 våningar höga fasaden. Härifrån har du en underbar över Malmö med omgivningar. Rummen är rymliga och fräscht inredda i skandinavis stil. Alla rum har badkar med dusch, TV, luftkonditionering, minibar och 24 hour Room Service. Efter en god natts sömn laddar du upp inför dagen med vår berömda Hilton Breakfast buffé som serveras alla dagar i veckan.

Hilton Malmö City är Malmös största konferenshotell med en total kapacitet av 760 personer. Bland våra 16 fräscha och ljusa lokaler hittar du allt från grupprum till riktigt stora mötesrum. Svansjön är den största lokalen som både kan användas för konferens och fest arrangemang. I biosittning finns plats för 450 personer och på bankett 300 personer.

Högst upp på översta våningen med en oslagbar utsikt finns 20:e Gym och Friskvård. Ett fullskaligt gym med instruktörer, naprapater och sjukgymnaster på plats. Alla hotellets gäster tränar kostnadsfritt i gymmet och har möjlighet att vara med på spinning, yoga eller fitness boxning.

SvanenVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!