Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 071 st

Ibis hotel Malmö

Ett 3-stjärnigt hotell strax utanför centrala Malmö. Malmö Arena ligger bara 1,5 km från hotellet som delvis är nyrenoverat 2007/2008. Bo i rymliga dubbelrum, trippelrum eller familjerum. Receptionen är bemannad dygnet runt och vår serviceorienterade personal finns på plats för att göra din vistelse hos oss så angenäm som möjligt.

Vi anpassar oss efter dina tider. Njut av vår goda frukostbuffé som står uppdukad mellan klockan 06.00-10.00 Mellan 04.00-06.00 serveras på förfrågan en enklare frukost och så har vi alltid vår ”Late riser” mellan 10.00-12.00.

I à la carte restaurangen Ibistro njuter du av god och vällagad mat i en mysig atmosfär alla dagar mellan 18.00 – 22.30. Besök vår mysiga bar där vi serverar en varierande barmeny. Vi har även lättare snacks, som varm smörgås, paj, soppa etc. tillgängligt dygnet runt. På vår storbilds-TV visar vi sportevenemang och i närheten av baren kan du spela ett parti biljard.

I vår mysiga trädgård kan du avnjuta mat och dryck under solparasoller. För barnen finns där sandlåda och gungor och inomhus har vi ett eget rum för barnen med spel, TV med DVD och leksaker.

Vi erbjuder Wifi-uppkoppling på alla hotellrum samt publika utrymmen. Telia Homerun kort av varierad tidsaccess finns att köpa i receptionen. Vi har även en gästdator i lobbyn, där man kan köpa 20, 40 eller 60-minuterskoder i receptionen.

Hyr en cykel, vi hjälper er att ordna matsäck så att ni kan ha picknick i det gröna. Förslag på utflyktsmål geer vi i receptionen.

Njut av en avkopplande stund i vår bastu och nyrenoverade relax med en liten träningshörna. Hit kan ni beställa bastubricka med ostar, korvar och frukt mot en liten penning!

På Ibis hotel Malmö erbjuder vi konferens både för stora och små grupper. Våra konferensrum är lämpliga både för stora konferenser med upp till 350 personer och utbildningar till små möten för 8-20 personer. Vår konferensvärdinna hjälper dig att göra ditt möte unikt. På Ibis hotel får du mer konferens för pengarna.

Här är det nära till alla Malmös sevärdigheter och tåget till Köpenhamn med shopping och Tivoli är inte långt bort. Strosa gärna i Västra hamnen, gamla stan eller gör ett besök till Öresundsbron. Från hotellet ser du Turning Torso. Malmös fina sandstrand, Ribersborgsbadet med Kallbadhuset finns beläget bara 2 km från hotellet. Bara 400 meter från hotellet ligger ett av Malmös största shoppingcenter, Mobilia och vi har även en av de stora livsmedelsbutikerna precis runt hörnet.

Hotellet är beläget i södra delen av Malmö, endast 20 minuter promenad från Malmö central. Busshållplats finns strax utanför hotellet och en taxi till centralstationen kostar under vardagar under 70 kronor.

Vi erbjuder dig med bil, garageparkering för 130 kronor per dygn samt utomhusparkering på P-däck för 70 kronor per dygn.

Från Malmö Airport är det ca 35 km och från Kastrup Airport (Cph) är det 30 km. Från Malmö Airport till Malmö city går det flygbussar för ca 100 kronor per resa. Närmaste tågstation för Öresundståget, Svågertorp, är beläget ca 3 km från hotellet och en taxi dit kostar ca 130 kronor. Fråga alltid om pris innan ni åker. I receptionen får du hjälp med att boka!

IbisVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!