Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Storsätra Fjällhotell i Grövelsjön, Idre

Pris per person från 3460:-

Helpension

Storsätra Fjällhotell ligger mitt i vackra Grövelsjöfjällen omgivet av tre nationalparker där du har nära till fantastiska naturupplevelser året om. Om vintern lockar preparerade längdspår och fartfyllda backar, sommartid väntar fina fiskevatten och ett paradis för fjällvandrare.
Här bor du bra oavsett om du reser på egen hand, i par eller med hela familjen. Alla rum har dusch och toalett, trådlöst internet, tv samt en sittgrupp att koppla av i efter dagens fjälläventyr. Fast om vi ska vara helt ärliga tror vi inte att du kommer att tillbringa så mycket tid på ditt rum. Att sitta framför den öppna brasan eller att bada bastu med Grövlans porlande vatten utanför är mycket mysigare!
På Storsätra Fjällhotell är det lätt att koppla av från vardagen. Du bor med helpension och varje måltid lagas med omtanke, omsorg och bra råvaror. På menyn står ofta vilt och fisk från nära håll. Till middagen rekommenderar vi gärna något från vår välsorterade vinkällare.
Efter måltiden smälter du maten och dagens intryck i vår trevliga lounge. Om vintern sprakar brasan och gör den ombonade miljön ännu mysigare. Glöm inte att ta med en god bok!
Vacker, vänlig vildmark Storsätra Fjällhotell ligger i Grövelsjöfjällens. Terrängen är lättillgänglig, miljön orörd och mycket vacker. Fråga oss gärna om tips kring vilka aktiviteter som finns i området eller kika in på länkarna nedan för mer inspiration.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!