Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Norrqvarn Hotell & Konferens

Pris per person från 495:-

Gäller del i budgetrum.. Hotellrum från 890:-, Trollstubbe från 990:-, Svamp från 1490:-

Längs Göta kanal i en av dom gamla kvarnarna finns idag en unik anläggning. På Norrqvarn finns något för alla, du kan vara uppkopplad eller avkopplad, bara vara eller vara med, finklädd eller träningsklädd, dingla med benen på bryggan eller cykla längs kanalbanken.

Bo i ett av våra hotellrum eller vandrarhemsrum eller kliv in i sagornas förtrollade värld och bo i en stubbe. På sommaren finns också Barnens Minikanal där dom små kan plaska, leka och slussa sina småbåtar.

Vår matfilosofi är att i så stor utsträckning som möjligt jobba närproducerat och som alla vet är det bra både för hälsa och för miljön – och inte minst smakar det så mycket bättre. Och vårat skafferi i Skaraborg är stort och efterfrågan på det småskaliga, närproducerade ökar från år till år. Restaurangen håller öppet dagligen juni, juli och augusti.

Vi har 18 hotellrum, 7budgetrum med delade faciliteter, två trollstubbar, 2 svampar samt ett slusshus.Totalt 100 bäddar.

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!