Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 073 st

Kvarnen i Hyssna

Boende rikt på historia i liten by

Här kan du bo i en gammal bysmedja och röra dig i mjölnarfamiljens ursprungliga byggnader. Njut av utsikten och känslan av att tiden har stannat upp i den lilla byn. Vandra och besök Hyssnas två naturreservat eller gå en guidad tur och lär dig mer om Kvarnen och sågmästarens historia. Här möter det exklusivt moderna det gamla och genuina.

Somna till Surtans porlande

De genomtänkta smidesdetaljerna och kransågade trävirket från början av 1800-talet ger huset en mycket speciell atmosfär. Ljudet från smedens slägga har längesedan tystnat och du somnar istället skönt till ljudet av ån Surtans porlande.

Vila, vandra, cykla eller paddla

Här kan du koppla av i den vedeldade bastun, bubbelpoolen eller badtunnan. Vill du utforska den omgivande naturen och kulturen kan du vandra längs vandringleder, cykla eller paddla kanot.

Konferens intill ån Surtan

Kvarnen i Hyssna tillhandahåller flexibla konferenslokaler precis intill ån Surtan. Även olika konferensaktiviteter finns att boka.

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!