Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 651 st

Två Skyttlar

Två Skyttlar ligger i en naturskön och rogivande miljö med närhet till sjö, ängar, skog och framför allt tystnaden. Här möts du av en erfaren personal som har service naturligt inom sig och en genuin vilja att hjälpa dig som gäst.

Vårt kök erbjuder en meny till största del med svenska råvaror och vi använder med förkärlek en stor del miljö- och rättvisemärkta produkter i vår mat. Med stolthet kan vi också tala om att både hotellet och restaurangen är Svanenmärkt. För oss är inte frågan om utan hur...

Servicen, på Två Skyttlar möts du av en erfaren personal som har service naturligt inom sig och en genuin vilja att hjälpa dig som gäst. Hos oss känner du dig trygg och omhändertagen.

Maten, Två Skyttlar är den tredje restaurangen i Sverige som är Svanenmärkt. Köket använder med förkärlek svenska råvaror samt miljö- och rättvisemärkta produkter i vår mat. Låt er väl smaka!

Sömnen, Vi har 59 fyrstjärniga hotellrum med totalt 90 bäddar. Här finner du det bästa förutsättningarna för en god och viktig sömn. Tystnaden, sovmiljön och komforten är helt avgörande. Som en del av vårt miljöarbete har vi en helt ekologiskt svit och ytterligare 6 ekologiskt inredda rum. Vackert för ögat och behagligt för kroppen.

Aktiviteter, från en arbetsam dag kan det vara skönt och avkopplande att komma ut och göra något minnesvärt tillsammans. Vi har allt från fina promenadspår, fotbollsgolf och utvecklande teambuildningsövningar.

Läget, Två Skyttlar ligger mitt i. Inom en timmes bilresa åker du från Göteborg, Landvetter, Varberg och Borås. Framme hos oss möts du av vacker natur och dess tystnad med egen sjöstrand.

Varmt välkommen till en inspirerande mötesmiljö!

Vägbeskrivning
Två Skyttlar ligger mitt i. Nära till Göteborg, Landvetter och Borås. Det är 35 km från Landvetter, restid ca 40 min och 65 km från Göteborg centrum med en restid på ca 1 tim. Inom 1 till 2 timmars resa ligger Ulricehamn, Alingsås, Varberg, Jönköping, Trollhättan, Uddevalla och Halmstad. Enkelt tar du dig till oss!

SvanenVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!