Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Mora Hotell & Spa

4-stjärninga Best Western Mora Hotell & Spa är ett familjeägt modernt hotell med gammaldags hemkänsla, ett hotell med utrymme för både stora som små äventyr. Hotellet är beläget mitt i Mora med utsikt över Siljan, 50 m från shopping, stranden och sevärdheter som Zornmuseet, Zorngården och Vasaloppsmuseet.

Hotellet har 140 rum, allt från trevliga Standard och Classic-rum till stora helt nyrenoverade Premiere-rum och Mini-sviter. Några av våra populäraste rum är familjerummen med angränsande Sagorum med tema: Prinsess, Djungel samt Vildmark.

Människans bästa vän är välkommen på Mora Hotell & Spa. Vi har 6 hundrum med hundskål, hundsäng och godis. På sommaren är alla väluppfostrade vovvar välkomna på hotellets uteservering.

Hotellet har lobbybar, mysig bar/pub och en á la carte restaurang med inriktning på vilt och råvaror med lokal anknytning. Sommartid har vi uteservering med lounge, bar och utsikt över Siljan.

Mora Hotells Spa-avdelning erbjuder ett komplett behandlingskoncept för kropp och själ ifrån Kerstin Florian.

Alla hotellgäster har fri tillgång till Relaxavdelningen med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu samt gym.
Mora har ett spännande utbud av sportaktiviteter året runt. Vintertid kan man åka skridskor på Siljan och Orsasjön, alpin skidåkning på Gesundaberget (bättre fallhöjd än i Sälen), härlig utförs- och längdåkning för hela familjen i Grönklitt, hyra skoter eller åka hundspann. Sommartid finns det badplats med fin sandstrand och lekplats 200 m från hotellet, vandringsled längs Vasaloppsspåret, Gesunda Bikepark erbjuder Sveriges vassaste cykelcenter etc.

Spännande upplevelser för stora och små är Orsa Björnpark med PolarWorld, Sagolandet Tomteland samt tillverkningen av Dalahästarna i Nusnäs

Vi erbjuder ett stort antal spännande och prisvärda familje-, weekend- och Spapaket. För mer information besök vår hemsida eller se under paketresor ovan.

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!