Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 456 st

Hotel Medevi Brunn

Medevi Brunn är Sverige äldsta hälsobrunn. Vattnet i källan har använts sedan urminnes tider och ansetts ge bot och lindring. Idag är Medevi Brunn en hotell- och konferensanläggning med boende i olika prisklasser.

Hotell och vandrarhem är inrymt i brunnens olika byggnader, alla med sin egen charm. I Wärdshuset med anor från 1800-talet serveras vällagad mat av säsongens råvaror. Även öppet för bröllop och konferenser. Har ni något att fira, stort eller smått? Vi har lokalen för ert sällskap.

Under sommarsäsongen, från midsommarafton och sju veckor framåt spelar Medevi Brunnsorkester i musikpaviljongen flera gånger dagligen. Brunnsorkestern är Sveriges äldsta och musikerna spelar på gamla, tidstypiska instrument.

I Brunnsparken finns även källan med det hälsobringande vattnet, apoteksmuseum, möjlighet till guidad visning av området, Café Schweizeriet med hembakat och minigolfbana och kägelbana. På Medevi Brunn finns även hantverk.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!