Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Hotel Mullsjö

Hotel Mullsjö ligger vackert beläget vid Mullsjön, 2,5 mil norr om Jönköping. Här finns stora möjligheter till friluftsliv. Milsvida skogar, motionsspår, fiskevatten och svampställen. Slalombacken och välpreparerade skidspår ligger bara ett stenkast från hotellet. Sommartid är det kanot, fiske, bad, tennis och ridning som gäller. Sveriges äldsta golfbana, Ryfors GK ligger även den i Mullsjö.

Njut av boende i 53 trivsamma rum med skogen som närmste granne. Efter en dag fylld av aktiviteter och sköna upplevelser kan det vara skönt att koppla av i bastun, ta ett dopp i sjön eller sträcka ut i vår uppvärmda innomhuspool. Njutbara måltider där många av råvarorna hämtas lokalt och serveras i vår trivsamma matsal. På Hotel Mullsjö har alla årstider något speciellt att erbjuda.

Dessutom finns det massor att se och uppleva i närheten. Området mellan Sveriges två största sjöar Vänern och Vättern rymmer mängder av historiska minnesmärken.

Hotel Mullsjö är ett av tre hotell som ingår i Gyllene Uttern Hotel Group.

Visita

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!