Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Grand Hotel Saltsjöbaden

Det anrika hotellet Grand Hotel Saltsjöbaden har alltid Östersjöns vatten som fond. Vi erbjuder 137 rum, restauranger på hög nivå, Grand Spa och ett gym med utsikt mot Hotellviken. Grand Hotel Saltsjöbaden ligger bara tjugo minuter från Stockholms city för dig som åker bil. För dig som föredrar en lugn stund på tåget tar Saltsjöbanan en dryg halvtimme och stationen ligger bara en minut från hotellets entré.

Vare sig ni väljer vår Frank Sinatra Suite, namngiven efter sångarens besök på hotellet 1953, eller ett dubbelrum, vill vi att ni ska få en känsla för våra höga ambitioner. Alla våra rum är smakfulla och klassiskt inredda och våra gäster får njuta av välgörande badprodukter från L’Occitane. Våra superiorrum har badkar och de flesta har balkong. Vi hjälper er gärna att välja rätt sorts rum. Receptionen är givetvis bemannad 24 timmar om dygnet – vi finns alltid på plats för att hjälpa er.

Visita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Äventyrsbanan Stockholm
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!