Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 069 st

Hotel J Nacka Strand

Hotel J Nacka Strand är ett marint designhotell med fantastiskt läge vid Stockholms hamninlopp – en unik bas för din vistelse i Stockholm. Arkitekt Johan Nyrén har genom en rödrappad modern tillbyggnad skapat harmoni mellan det nya, moderna och det gamla, anrika tegelhuset. Du som besökt seglarparadiset Newport kanske får en lätt déjà vu-känsla, inspirationen från ett klassiskt sommarhus i seglarstaden Newport sitter i väggarna – en kombination av tidlös lyx och genuin hemtrevnad, färgerna rött, vitt och blått tillsammans med oljad ek och mörklaserade golv. Hotellets 45 rum är smakfullt inredda och exklusiva i sitt slag, med mycket trä, känsla för material och kvalité i alla detaljer. 38 har havsutsikt, 34 rum har balkong eller uteplats med utsikt över ett av världens vackraste hamninlopp, och fyra rum är i etage. Hotel J har kapacitet för 90 gäster och samtliga hotellrum är generöst tilltagna i storlek, 22-37 kvm. Den genomtänkta inredningen har tagits fram i samarbete med arkitektbyrån Millimeter och möbelföretaget R.O.O.M.

Sommartid kan du avnjuta ditt morgonkaffe i trädgården där lugnet härskar och vågorna slår mot strandkanten. Vyn domineras av alla nöjes- och passagerarbåtar på väg till och från de tusen öarna i Stockholms vackra skärgård. När sommaren flytt, drar vi oss inomhus och tänder öppna spisen. Då kan du börja dagen med frukost i värmen från en muntert sprakande brasa eller sjunka ner i en mjuk fåtölj med en god bok medan nordanvinden piskar fjärden utanför fönstren.

Hotel J är medlem i Design Hotels™, ägs av Nobis Hotels, Restaurants & Conference och är systerhotell till J Restaurant & Sealodge Gåshaga, på Lidingö. Granne med Hotel J ligger även de Nobisägda konferens- och festvåningarna Tornvillan och Fabrikörsvillan, samt den populära restaurangen Restaurant J på bryggan i Nacka Strand marina.

Design HotelsNobisSvanenVisita

Dela:

Vidbynäs Gård
SCR
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!