Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Vår Gård – Hotell i Saltsjöbaden

Vår Gård – Hotell i Saltsjöbaden

Vår Gård ligger vackert beläget vid havet i Saltsjöbaden med närhet till Stockholms skärgård. Här finns en lång historia som mötesplats från mitten av 20-talet då Saltsjöbaden växte fram som en badort för stressade innerstadsbor. Idag är Vår Gård en levande och modern hotellanläggning för både privat- och konferensgäster.
På hotellet finns 128 bekväma och stilfulla rum i olika kategorier med hög kvalité för en avkopplande vistelse. Vår Gård har även ett prisat kök och bageri som fokuserar på närproducerade råvaror i säsong. Vid entrén ligger Bageri & Vincaféet som serverar goda måltider samt nybakat bröd och fika varje dag.
Upplev ett lugn och en närhet till naturen med varm service och tillgång till utomhusaktiviteter och rekreation. Njut av bastu och havsbad vid bryggan eller ta en promenad i det lilla samhället. För en mer aktiv semester finns både utegym, cyklar, kajaker och SUP på hotellet. I området finns även golf och naturreservat för vandring, löpning och cykling.

SvanenVisita

Dela:

Vidbynäs Gård
SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!