Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 904 st

Vildmarkshotellet

Vildmarkshotellet i Kolmården är ett konferens- och familjehotell beläget vid Bråvikens strand och med Kolmårdens Djurpark som närmsta granne. Läget gör att vi erbjuder en underbar utsikt och skön natur såväl som unika möten med vilda djur. Alla våra rum är nyligen renoverade och kan användas som enkel-, dubbel- eller familjerum.

Sommartid erbjuder vi vårt Kolmårdenpaket med logi, frukostbuffé och 2-dagarsbiljetter till djurparken. I paketet ingår också tillgång till lekrum, barn-bio, pool och parkering, läs mer om vårt Kolmårdenpaket på vår hemsida.

I juli öppnar vi vår nya African spa och relax vilket är en om- och utbyggnad av vår tidigare spa-avdelning. Här kan ni njuta av bad, lek och sköna spa-behandlingar. Innan öppningen av vår nya avdelning håller vi givetvis vår ordinarie pool öppen.

I oktober har vi premiär för vår nya helgprodukt Familje-spa vilket är ett spa-paket för hela familjen med aktiviteter, upplevelser, bad och lek för alla åldrar.

SvanenVisita

Dela:

Sommarhagen banner
SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!