Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Söderarms fyrplats

Vi erbjuder en fantastisk havsmiljö, mycket fågelrik under vår och försommar. Naturen förenad med ombonat boende i hemmiljö ger en oförglömlig upplevelse. Ni får en fantastisk skärgårdsresa från fastlandet och ut i hit.
Boendet är de f.d fyr – och lotsbostäderna och en militär barack.
Om det är en konferens äger den rum i Tornet eller Markan. Tornet är den f.d. lotsutkiken, vilket betyder att det är havsutsikt på tre håll och ö-världen på fjärde sidan. I Markan, den fd militära matsalen är ni om gruppen är större, upp till 35 personer.
Om ni är t.ex. en födelsedagsfest så nyttjar ni våra lokaler till det ni önskar
Trevlig gemenskap får ni i vår världsunika vedeldade "bunkerbastu" (en ombyggd försvarsbunker från 2:a världskriget) och vår stora badtunna. Avsvalkning är i kallpoolen, en avstängd klippskreva som vi fyller med havsvatten. I avslappningsrummet, i fotogenlampornas sken, eller i kvällssolen på klipporna, löses många världsfrågor eller interna problem.
Efter bastun är det dukat för trerätters middag i Tornet. Det är en fantastisk upplevelse att komma upp till de vackert dukade borden med vita dukar, ljus och blommor och få avnjuta vår erkänt goda hemlagade mat.
För de som önskar göra något mer än att arbeta/finnas till i lugn och ro, kan vi på Söderarm eller vår aktivitetsö Lill Högskär erbjuda aktiviteter.
Våra gäster brukar säga – Söderarm kan inte beskrivas, utan måste upplevas.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!