Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 461 st

Blommenhof Hotel

Pris per person i dubbelrum från 500:-

Blommenhof Hotell ligger vackert beläget i en skogsdunge endast 1 timme söder om Stockholm och en timme norr om Linköping. Hotellet ligger 5 km från Skavsta
flygplats och 800 meter till järnvägsstationen, en promenad på 15 min till centrum och 5 min om ni lånar cykel av oss för att ta er runt på ett enkelt sätt i vår fina stad Nyköping.
På Blommenhof finner ni rätt miljö för avkopplande boende både till vardag och fest. Hotellet har många möjligheter tack vare vår fina trädgård, härliga pool och bastuavdelning. När ni blir hungriga bjuder vår restaurang på matglädje genom att bjuda god vällagad mat från grunden och en personlig service. I vår lobby kopplar ni av med
en kopp kaffe eller något gott från baren. I bokhyllan finns böcker tidningar och sällskapsspel. För de som har små gäster med sig finns lekpark i trädgården och leksaker att låna.
Besök vår hemsida och läs om fler weekendpaket eller möjligheten att hyra ”Hela Hotellet” för bröllopet eller festen. Bli lockad till en avkopplande helg i Nyköping med allt från shopping i vårt fina centrum med butiker och caféer och hamnen med restauranger och havsbris. Låt oss ge dig tips på fina havsbad 10 min bort och andra utflyktsmål att upptäcka.

SvanenVisita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!