Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 867 st

Connect Hotel Skavsta

Välkommen till Connect Hotel Skavsta som stod klart sommaren 2008 och ligger på Skavsta flygplats. Avståndet till terminalen är endast 75 m och till långtidsparkeringen 50 m!

Hotellet är byggt i tuff skandinavisk stil med rena linjer och moderna färger. Det är ett av Sveriges mest miljömedvetna hotell. För uppvärmning används bergvärme och solenergi och vi använder lakan som är av ekologiskt odlad bomull.

Från loungen syns flygplatsen genom de 14 m höga fönsterrutorna. Den som vill kan slå sig ned på hyllan 6 m ovanför markytan och se när planen startar och landar. Här är alltid någon på väg någonstans.

Hotellets 145 rum är av fyra olika rumstyper; standard-, familje-, business- och Quick Sleep-rum, alla med funktionell och stilren inredning. Alla rum har trådlös Internetuppkoppling tillgänglig mot en avgift och alla rum och korridorer har sprinklersystem

I det 550 kvm stora vardagsrummet hittar du såväl reception som lounge och restaurang med bar. Här äter du frukost, lunch eller middag och prövar kanske vårt ekologiska vin. Här finns tillgång till trådlös Internetuppkoppling, gästdator, böcker, tidningar och tv samt kaffebaren P.A.U.S.E.

Bra att veta
? Frukost serveras från kl. 04.00-10.00
? Vi har bastu, gym och relax
? Vi har konferensrum från 2-80 personer

The Green KeyVisita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!