Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 069 st

Konferenspaket på Vidbynäs Gård

Vidbynäs Gård - en plats för möten, bröllop och fester

Välkommen in i gemenskapen

En halvtimme från Stockholm är du som i en annan del av världen. Här, mitt i Sörmlands böljande landskap vid sjön Turingen, ligger vackra Vidbynäs Gård.

Snart upptäcker du det som är Vidbynäs storhet – vår egen lilla Bullerbygata, naturstigarna, golfbanan, kyrkan, butikerna och allt det andra som finns samlat kring denna natursköna plats.

Vidbynäs Gård är ett hotell. En herrgård. En plats för fest. Sällskapa, njut, ha roligt och låt oss ta hand om dig.


Välkommen hem!

Vår egen lilla by ligger några få kliv från huvudbyggnaden. Efter en aktiv dag väntar återhämtning och vila för att ladda med ny kraft. Många föredrar frisk luft, en god bok, att dricka kaffe, spela datorspel eller gå en promenad.

Vi behöver tid att smälta hjärnans intryck och låta tankarna gå från en till en annan. För att göra det behöver du lugn och ro. Vidbynäs Gård har trivsamma rum, sköna sängar och fina badrum.


Aktiviteter för alla

Här finns skogen, vandringsleden, badsjön och grusvägarna för friska promenader. Låna en cykel och ta en tur i det vackra landskapet. Vintertid kan du hyra utrustning för längdskidor och ta en tur i de spår som finns i närheten.

För mer kulturella upplevelser och utflykter finns Taxinge Slott, Gripsholms Slott, Mariefred, Tom Tits Experiment och Lådbilslandet.

Dela:

Vidbynäs Gård
SCR
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!