Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 529 st

Behrn Hotell

Behrn Hotell är ett familjeägt fyrstjärnigt hotell med hög standard och smakfull inredning som kännetecknar hotellet. De 54 rummen med 125 bäddar är personligt och vackert inredda och du hittar inte två rum som är lika. 3 av rummen är etagesviter med salong, sovrum, badrum med jacuzzi.
Välkommen att hitta ert favoritrum.

Några rum är speciellt utrustade och utformade för långtidsboende. Vår klimatanläggning ger dig en behaglig temperatur året om. För att alla ska trivas på hotellet är alla rum rökfria. Husdjur får stanna hemma. Alla rum har tillgång till ett flertal TV-kanaler (inklusive betal-TV), dock ej pornografska filmer.

För våra gästers bekvämlighet finns säkerhetsskåp, telefon och trådlöst internet. Vi har en stor relaxavdelningen med två stycken spabadkar, som är öppet för våra gäster varje dag mellan 17.00-21.00 utan extra kostnad.

I vår lobby har vi en lobbybarmeny med olika maträtter och drycker. Vi kan som första hotell i Örebro med glädje presentera vårt Whiskeytek och Vinotek. Informationsmaterial om varje vin och om de ädla dropparna finns i Whiskeyteket och Vinoteket tillsammans med vinböcker och tidningar. De vinsorter som vi erbjuder har tagits fram under ledning av vinkällarmästaren, den internationellt kände sommelieren Johan Magnusson. Whiskeysorter av framtagna av Cenneth Jonsson TKS.

The Green KeyVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!