Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Best Western Eurostop Örebro

Vi har 111 hotellrum samtliga utrustade med en 140 cm bred, skön Queensize-säng, där du kan vakna utvilad efter en god natts sömn. För familjen finns populära trebäddsrum med våningssängar. Alla rum har tv, telefon, dusch, toalett och skrivbord.

För dig som vill bo extra komfortabelt finns två sviter, den ena högts upp i det 57 meter höga tornet med en fantastisk utsikt över Kilsbergen, den andra med en härlig egen balkong att njuta på under soliga dagar.

På kvällen kan man äta à la carte eller buffé i vår mysiga Bistro, vi har fullständiga rättigheter.

Hotellet passar lika bra för dig som är på genomresa och bara vill övernatta eller för dig som firar helg- eller semester. Vi erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter för alla smaker och intressen. Vi erbjuder t.ex golfpaket i samarbete med länets fina golfbanor och badpaket på det populära Äventyrsbadet Gustavsvik.

Hotellet ligger i shoppingcentrumet Eurostop, där finns; affärer, frisör, bankomat, systembolag och en Statoilbutik som är öppen dygnet runt.

Choice Hotels

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!