Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

Clarion Hotel Örebro

Clarion Hotel Örebro erbjuder en internationell atmosfär med hjälp av konst, musik och design. Vi vill erbjuda en levande mötesplats och det är viktigt att ge Dig som vår gäst en varm omtanke och personlig service, det vi kallar We Care.

I våra rum finns olika inredningsstilar, allt från klassisk elegans till modern design som vågar sticka ut! Genom kombination av starka färger och olika mönster vill vi skapa en upplevelse av lyx, lugn och harmoni. Clarion Hotel Örebro ska vara ett hotell som man längtar tillbaka till efter en vistelse och inte minst ett hotell som man talar om.

Clarion Hotel i Örebro ligger centralt beläget, nära till shoppingstråken, nöjes- och restaurangkvarter. Hotellet byggdes 2001 har 136 rum och erbjuder konferens, restaurang och bar - Clarion Lounge & Dining, samt en trevlig relaxavdelning.

Hotellrum
Clarion Hotel i Örebro erbjuder rum i olika inredningsstilar, vackert designade De Luxerum och romanistiska bröllopssviter i fem olika kategorier; Standard, Superior, De Luxe, Juniorsvit och Svit. Vi har renoverat och uppgraderat rum till De Luxe-kategori med nya fondväggar och textilier med inspiration hämtad från designhotell runt hela världen. Vi erbjuder även nyrenoverade familjerum med praktiska våningssängar. Alla rum är utrustade med strykjärn, strykbräda, hårtork, bredband och platt TV. Våra De Luxe rum har dessutom morgonrockar och espressomaskin samt ipod dockningsstation.

Clarion Lounge & Dining
Clarion Lounge & Dining är en levande mötesplats med skön atmosfär. Vi vill aktivera dina sinnen i en miljö som både är inspirerade och avkopplande. Vi erbjuder en fullständig á la cartemeny med noga utvalda råvaror för dig som uppskattar god och vällagd mat. Sommartid finns utomhusservering Skeppsgården öppen. Här serveras trevliga rätter med inspiration av sommar och sol. Vår ambition är att mat, dryck och miljö skall harmonisera. Välkomna till bords!

Choice HotelsVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!