Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 849 st

Ibis hotel Örebro

Bo på ett trivsamt hotell strax utanför centrala Örebro. Här har du nära till stad och nöje. Hotellet är delvis nyrenoverat 2007/2008. Bo i bekväma och välplanerade dubbelrum. Alla rum har en dubbelsäng på 140 cm samt en nerfällbar överslaf. Receptionen är bemannad dygnet runt och vår serviceorienterade personal finns på plats för att göra din vistelse hos oss så angenäm som möjligt.

Vi anpassar oss efter dina tider. Njut av vår goda frukostbuffé som står uppdukad mellan klockan 06.00-10.00. Mellan 04.00-06.00 och 10.00-12.00 serveras dessutom en enklare frukost.

I vår restaurang Ibistro njuter du av god och vällagad mat i mysig atmosfär alla dagar mellan 18.00–24.00. Besök vår bar där mat och lättare snackmeny finns tillgänglig dygnet runt.

Hotellet ligger i anslutning till det mesta, endast 1,5 km till centrum och 1 km till mässan/Conventum. Från oss har du dessutom bara 20 meter till ett av Europas finaste badanläggningar, Gustavsviksbadet, med mängder av motionsmöjligheter. 1 km bort finner du en av Örebros finaste golfbanor och det är knappt 200 meter till en tennis och badmintonhall.

Hos oss är parkeringen gratis!

Ibis

Dela:

SCR
Tågkompaniet-Norrtåg
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
TaxiKurir banner
Kustvägen
SJ

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!