Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 571 st

Slussens Pensionat

Pris per person från 1695:-

Slussens Pensionat, Orust, är en legendarisk musikklubb och hotell, beläget alldeles i vattenlinjen just där Bohuslän har som mest att erbjuda. Sommartid är pensionatet öppet med musikunderhållning dagligen, vår och höst under helgerna. På senhösten öppnar vår popup-restaurang Hallins Hus.


Musiken

På Slussens Pensionat uppträder artister som Tommy Körberg, Sarah Klang, Moneybrother, Albin Lee Meldau, Timo Räisänen, Pernilla Andersson, Markus Krunegård, Rigmor Gustafsson, Daniel Lemma och Louise Hoffsten.

Restaurangen

Slussens Pensionat är en av restaurangerna bland de utvalda i Västsvensk Mersmak. Det är en kvalitetsmärkning som innebär att maten som serveras är av garanterat hög klass, att restaurangen har en hög ambition att arbeta med lokala råvaror och ekologiska leverantörer, att det finns gedigna kunskaper om mat och dryck och att restaurangen följer etiska regler.

Musikhotellet

Slussens Pensionat är inte ett utan fem olika små hotell, vart och ett med sin egen personlighet:
Ett har en hisnande havsutsikt, ett ligger ett stenkast från badbryggan, ett är beläget lite avskilt med bäckens porlande utanför, ett är byggt med takhöjd och rymd för själen och ett ligger på vilsamt avstånd med en skuggande lönn och utsikt över hamnen. Hotellet är medlem i Swedish Welcome, ett system för kvalitet och hållbarhet.

Aktiviteter

Pensionatet har kajaker och kanot till uthyrning. Vi rekommenderar också guidade kajakturer och skaldjurssafaris. Alldeles vid pensionatet finns en fin badplats med bryggor och hopptorn. Från Slussen går dagligen en båttur med vackra M/S Gustafberg runt Bohusläns innerskärgård i Havstensfjorden.

Svanen

Dela:

SCR
MTR Express
Gilla landet
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!